Payet, makelaar
in de Noord Ardèche

7.jpg 3.jpg 5.jpg 2.jpg 9.jpg 6.jpg 1.jpg

Menu


Zoeken


Min  
Max Zoeken »

Rochepaule - € 195.000 (Ref. 2106) Nieuw

Alle foto's in het groot op één pagina?
Klik hier.

Rochepaule, gelegen aan de rivier de Doux, zuid-west ligging

Authentiek Frans huis met 156 m2 woonoppervlak op een domein van ongeveer  9  hectare grond, 

Mooie  vallei met uitzicht op de heuvels van de noordelijke Ardeche, tussen de D229 en de D214. 

Het domein ligt ongeveer 100 km van Lyon, 70 km van Valence en 1000 km van Amsterdam. TGV vanuit Valence of Lyon ( vliegveld) Prachtige  plek met veel privacy in groen dal met het huis op 560 meter hoogte. Op ongeveer 20 km van Lamastre en St. Agreve , Rochepaule ligt op 4 km en Lalouvesc op 8 km en zijn de dichtstbijzijnde dorpjes om boodschappen te doen.

Het gehele huis is voorzien van nieuwe trappen, balken met geïsoleerde vloeren, dubbel glas, nieuwe elektrische installatie, water uit eigen bron. huis moet nog worden afgemaakt. 

Begane grond: 56m2 woonkeuken waarvan vloerverwarming met isolatie reeds is geplaatst. Vloertegels en keuken kunnen naar eigen smaak worden ingericht. Sfeervolle houtkachel (insert), openslaande deuren op het zuiden, ramen rondom met luiken.  douche-wc

Eerste verdieping: extra entree via veranda met buitenkeuken op het zuidoosten. Grote hal, badkamer met douche, toilet,  mogelijkheid 2 slaapkamers waarvan 1 met houtkachel. ( momenteel grote ruimte)

Tweede verdieping: royale lichte zolder met 2 velux dakramen. Er kunnen 2 slaapkamers  gemaakt worden.

Er staat ook een nieuw gebouwde dubbele stenen garage van 30 m2 met betonnen vloer en  authentiek pannendak (genoise). Elders op het terrein is een kleine carport gebouwd van 12 m2 met pannendak voor auto, houtopslag.

Aan de oprit staat een ruïne met bouwvergunning.

Ref. 2106

« terug naar het overzicht


Contact

Naam *   Bericht  
e-mail *      
Telefoon *      
Mobiel        
* Verplicht.   verstuur »